Skip to main content
 

Filosofi og visjon:

Vår erfaring – din trygghet!

Filosofi og visjon: Vår erfaring – din trygghet!

Vår erfaring og kompetanse er din trygget. Vi fokuserer på arbeid som er basert på godt, gammeldags håndverk i kombinasjon med moderne løsninger og materialvalg. Med dette ønsker vi å skape fornøyde kunder. Kundefokus har alltid vært grunnleggene i vår filosofi, og mange av våre oppdrag kommer nettopp etter anbefalinger fra fornøyde kunder.

Godkjenninger

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS innehar sentral godkjenning, er sertifisert i henhold til våtromsnormen og kan skilte med mestermerket. I tillegg er vi sertifisert for utførelse av automatiske slokkesystemer fra Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd (FG).

mestermerket - rørleggertjenester Rørlegger Rørleggerservice Stabæk Stabekkansvarsrett logo - rørleggertjenester Rørlegger Rørleggerservice Stabæk StabekkBVN logo - rørleggertjenester Rørlegger Rørleggerservice Stabæk StabekkFG logo - rørleggertjenester Rørlegger Rørleggerservice Stabæk StabekkRørlegger bærum Rørlegger stabekk Rørleggervakt bærum Rørleggervakt Stabekk Rørleggerservice Bærum Rørleggerservice Stabekkbisnode logo - rørleggertjenester Rørlegger Rørleggerservice Stabæk Stabekk

Siden oppstarten har Bærums Verk Rørleggebedrift sitt fokus, kvalitetsorientering og arbeidsmåte hjulpet firmaet til å bli et respektert rørleggerfirma innenfor bransjen.
Bærums Verk Rørleggerbedrifts filosofi er utarbeidet etter fire prinsipper som er svært viktig for oss:

Skape et godt og profesjonelt forhold til våre kunder.

Representere kunnskap og erfaring innen fagfelt.

Alltid levere et kvalitetssikret arbeid.

Være tilgjengelig for kundene våre.

Bærums Verk Rørleggerbedrift ble etablert 1. oktober 2001 og holder til i egne lokaler i Marstranderveien 26 på Stabekk.

Våre ansatte

Våre medarbeidere representerer unik erfaring og kompetanse innen faget. Det er viktig for oss at våre medarbeidere er opptatt av å yte god service og alltid leverer et godt resultat. Derfor er det avgjørende at alle våre ansatte er fokusert og brenner for rørleggerfaget, samt at de har gode referanser fra våre kunder.

Alle våre ansatte spesialiserer seg innen ulike retninger, og har forskjellige bakgrunnserfaringer innenfor rørleggerfaget. Samtidig viser de stor interesse for å holde seg oppdatert på siste nytt i markedet. Vår kompetanse dekker anlegg for sanitær, varme, isvann og sprinkler. Vi er opptatt av å videreføre faget og tar inn lærlinger hvert år i samarbeid med Opplæringskontoret for rørleggerfaget i Oslo.

Velkommen som kunde