Rørleggerservice

Vi tilbyr rørleggerservice for de som trenger en rørlegger til både små og store oppdrag når det måtte trenges. Bærums Verk Rørleggerbedrift har lang erfaring innen rørleggerservice, og har gjennom en årrekke opparbeidet seg et som en pålitelig rørlegger blant kunder i Bærum og Stabekk.

Spesialkompetanse på ombygging av butikker og kjøpesenter

Flere kjeder og eiendomsbesittere i Bærum og Stabæk bruker oss som sin faste partner når de trenger rørleggerservice.

Bedriften har tilegnet seg spesialkompetanse på rørleggerarbeid ved innredning av butikker som naturlig inngår i kjøpesenter, i tillegg til restauranter, dagligvareforretninger og annen detaljhandel.

Vi kan rørleggerservice

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har rammeavtale med flere boligsameier, kjøpesenter, og næringseiendommer i Bærum og Stabæk der vi leverer ettersyn og vedlikehold av røranlegg.

Vi utfører også mindre oppdrag for private og profesjonelle eiendomsbedrifter der de har behov for vår rørleggerservice.

BVR har lang erfaring og godt samarbeid med andre håndverksbedrifter for rehabilitering av baderom. Her leverer vi nøkkelferdige prosjekt eller kun rørleggerarbeider der kunde selv ønsker styring av prosessen.

Godkjenninger

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS innehar sentral godkjenning, er sertifisert i henhold til våtromsnormen og kan skilte med mestermerket. I tillegg er vi sertifisert for utførelse av automatiske slokkesystemer fra Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd (FG).