Skip to main content

Rørleggerservice

Vi tilbyr rørleggerservice for de som trenger en rørlegger til både små og store oppdrag når det måtte trenges. Bærums Verk Rørleggerbedrift har lang erfaring innen rørleggerservice, og har gjennom en årrekke opparbeidet seg et som en pålitelig rørlegger blant kunder i Bærum, Stabekk og Oslo.

Spesialkompetanse på ombygging av butikker og kjøpesenter

Flere kjeder og eiendomsbesittere i Bærum, Stabæk og Oslo bruker oss som sin faste partner når de trenger rørleggertjenester.

Bedriften har tilegnet seg spesialkompetanse på rørleggerarbeid ved innredning av butikker som naturlig inngår i kjøpesenter, i tillegg til restauranter, dagligvareforretninger og annen detaljhandel.

Vi kan rørleggerservice

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har rammeavtale med flere boligsameier, kjøpesenter, og næringseiendommer i Bærum, Stabæk og Oslo der vi leverer ettersyn og vedlikehold av røranlegg.

Godkjenninger

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS innehar sentral godkjenning, er sertifisert i henhold til våtromsnormen og kan skilte med mestermerket. I tillegg er vi sertifisert for utførelse av automatiske slokkesystemer fra Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd (FG).