Vi leverer

Vi er et rørleggerfirma som tilbyr alle typer rørleggertjenester for private, offentlige og profesjonelle utbyggere og eiendomsbesittere

Totalentrepriser av bad

Vi har en egen avdeling som er spesialister på rehabilitering av bad. Vi påtar oss rehabilitering av baderom der vi leverer nøkkelferdige bad til faste og avtalte priser. Vi er en totalleverandør innenfor baderom.

Vi har et langt samarbeid med autoriserte installatører som står for utførelse av elektriske arbeid som inngår i våre totalleveranser av bad.

Som kunde får du dermed kun ett kontaktpunk å forholde deg til. Det sikrer at både framdrift, resultat og pris blir som avtalt. Fordi vi ikke er tilknyttet en kjede, står vi fritt til å levere de produktene du selv ønsker.

Ved behov, sørger vi også for å prosjektere og tegne badet for å sikre at mulighetene i rommet blir utnyttet maksimalt, både når det gjelder brukervennlighet og komfort.

Spesialkompetanse på ombygging av butikker og kjøpesenter

Flere kjeder og eiendomsbesittere bruker oss som sin faste partner på rørleggertjenester.

Bedriften har tilegnet seg spesialkompetanse på rørleggerarbeid ved innredning av butikker som naturlig inngår i kjøpesenter, i tillegg til restauranter, dagligvareforretninger og annen detaljhandel.

Andre rørleggertjenester og oppdrag, både små og store

Vi tilbyr rørleggertjenester for de som trenger en rørlegger til både små og store oppdrag når det måtte trenges.

Prosjekt

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS leverer etter totalentreprisekontrakter, underentreprisekontrakter og ande kontrakter i henhold til Norsk Standard. Vi følger gjerne prosjekter fra programmeringsfase via utførelse frem til overlevering av prosjektet til byggherre.

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har levert alt fra kjøpesenter og store næringsbygg til feltutbygging, boliger og arkitekttegnede eneboliger.

Vi har også lang erfaring av ombyggingsprosjekter i stor og liten bygningsmasse.

Rørleggerservice

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har rammeavtale med flere boligsameier, kjøpesenter, og næringseiendommer der vi leverer ettersyn og vedlikehold av røranlegg.

Vi utfører også mindre oppdrag for private og profesjonelle eiendomsbedrifter der de har behov for rørleggertjenester.

BVR har lang erfaring og godt samarbeid med andre håndverksbedrifter for rehabilitering av baderom. Her leverer vi nøkkelferdige prosjekt eller kun rørleggerarbeider der kunde selv ønsker styring av prosessen.

Sprinkler

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har sertifisert personell som kan vedlikeholde og utføre rørleggerservice på alarmventiler i tilknytning til automatiske slukkeanlegg/sprinkler. Vi leverer også utførelse av rene sprinklerentrepriser.

Les mer om våre rørleggertjenester

Rørlegger
Rørleggerservice