Skip to main content
 

Vi leverer

Vi er et rørleggerfirma som tilbyr alle typer rørleggertjenester for private, offentlige og profesjonelle utbyggere og eiendomsbesittere

Spesialkompetanse på ombygging av butikker og kjøpesenter

Flere kjeder og eiendomsbesittere bruker oss som sin faste partner på rørleggertjenester.

Bedriften har tilegnet seg spesialkompetanse på rørleggerarbeid ved innredning av butikker som naturlig inngår i kjøpesenter, i tillegg til restauranter, dagligvareforretninger og annen detaljhandel.

Prosjekt

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS leverer etter totalentreprisekontrakter, underentreprisekontrakter og ande kontrakter i henhold til Norsk Standard. Vi følger gjerne prosjekter fra programmeringsfase via utførelse frem til overlevering av prosjektet til byggherre.

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har levert alt fra kjøpesenter og store næringsbygg til feltutbygging, boliger og arkitekttegnede eneboliger.

Vi har også lang erfaring av ombyggingsprosjekter i stor og liten bygningsmasse.

Rørleggerservice

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har rammeavtale med flere boligsameier, kjøpesenter, og næringseiendommer der vi leverer ettersyn og vedlikehold av røranlegg.

Sprinkler

Bærums Verk Rørleggerbedrift AS har sertifisert personell som kan vedlikeholde og utføre rørleggerservice på alarmventiler i tilknytning til automatiske slukkeanlegg/sprinkler. Vi leverer også utførelse av rene sprinklerentrepriser.

Les mer om våre rørleggertjenester

Rørlegger
Rørleggerservice

Velkommen som kunde